София. Призоваваме всички партии да се преборим с арогантността и

...
София. Призоваваме всички партии да се преборим с арогантността и
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ, ДПС: Призоваваме всички партии да се преборим с арогантността и цинизма на управлението

София. Призоваваме всички партии да се преборим с арогантността и цинизма на ръководството. Това сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на конференция след Централен съвет на партията, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .
Карадайъ прикани още, че приканва политическите сили да се оправят с омразата и експанзията, с разделянето и опълчването, с цел да подсигуряват демократичното евроатлантическо развиване на страната.

„ За да правим нужните промени и да осъществяваме ускорено догонващо икономическо развиване на България “, сподели Карадайъ и посочи, че това е поместено в декларация на Централния действен съвет на партията.
„ Този феномен нормално се демонстрира в законодателните органи на ръководство и на централно и на локално равнище. Най-вече и в изпълнителната власт на централно и локално равнище. Ние не се изключваме от този развой, по тази причина вършим общ апел към всички. Мисля, че бях явен “, съобщи още Карадайъ.

За визитата на премиера Бойко Борисов в Съединени американски щати, Карадайъ разяснява: „ Мисля, че хората, които бяха на посещаване в Съединени американски щати и самите фрагменти демонстрираха наличието на това посещаване. Преди самото посещаване имаше ред отрицания, които бяха в основата на самото посещаване, тъй че несъмнено мненията и анализите занапред предстоят. Да забележим и резултатите. Засега сътрудници, аз съм осведомен единствено с информация от медиите,нека да се срещнем с предмета и резултатите от това посещаване. Да забележим какво предтои на страната, по-късно да си създадем нашите разбори, да си вземем нашите решения за нашето опведение и вие ще бъдете навреме осведомени ", уточни още Карадайъ.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР