София. ПРАЗНИК НА ОБУВКИТЕ… ПРАЗНИК НА ЛЮБОВТА – заглавието на

...
София. ПРАЗНИК НА ОБУВКИТЕ… ПРАЗНИК НА ЛЮБОВТА – заглавието на
Коментари Харесай

Deichmann стартира за първи път една много специална Коледна кампания

София. ПРАЗНИК НА ОБУВКИТЕ… ПРАЗНИК НА ЛЮБОВТА – заглавието на първата Коледна акция на най-големия търговец на обувки в Европа съзнателно оставя място за самостоятелна интерпретация. Това оповестиха от Интер Имидж.

Защото Коледа е това, в което я превърнеш! Някои слагат на напред във времето фамилията, традицията и положителната храна. За други това, което прави празника толкоз специфичен, са незабравимите моменти, когато сме дружно, времето за блестящи тържества или за завършения в снега. Общото за всички обаче е събирането с обичаните хора и насладата от огромните и дребните изненади към Коледа – празник, изпълнен с обич. Независимо дали става дума за посещаване на фамилията, за коледна разходка или за нареждане на елхата - Deichmann е точният сателит за всички тези мотиви и предлага най- подобаващите обувки. Ботуши, домашни чехли, високи токчета – рекламната акция споделя за празника от позиция на продукта. Затова мотото на акцията е „ Празник на обувките – празник на любовта “. Различните прекарвания към Коледа – от коледно извършване на покупки в дъжда, през подготовката за празничните дни, до раздаването на подаръците под елхата, са напълно съпроводени от камерата от позиция на обувките.

„ Коледа сближава “. С първата ни коледна акция бихме желали по прочувствен и несравним метод да подчертаем нашето позициониране като компания, която предлага съвременни, налични и висококачествени обувки за всеки мотив и за цялото семейство “, изяснява Сабине Цантис, основен маркетинг шеф в Deichmann.

ПРАЗНИК НА... е акция, ориентирана към всички фамилии със или без деца, които търсят подобаващ чифт обувки за разнообразни мотиви и с положително съответствие цена-качество. Коледната акция започва от 6-ти декември 2021 година в цяла Европа и ще бъде разпространявана посредством разнообразни медийни канали, а също по този начин ще бъде подкрепена от съпътстващи POS и PR акции. Показваме съвременни обувки за цялото семейство - от зимни ботуши, през сникъри, до празнични обувки с токчета и домашни чехли и пантофи. През цялото време на рекламата камерата постоянно е ориентирана към обувките на протагонистите, представяйки на фена разнообразни кино сюжети.

Креативен шеф на акцията е Андреас Конце, старши началник маркетинг в Deichmann: „ В днешно време всички претърпяваме и честваме Коледа по строго самостоятелен метод. Ето за какво нашата Коледна акция съзнателно е ориентирана към доста разнообразни целеви и възрастови групи, неподражаеми и невероятни, по този начин както единствено най-големият търговец на обувки в Европа умее. "
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР