София. Поради лошата метеорологична прогноза, очакваните силни валежи и гръмотевични

...
София. Поради лошата метеорологична прогноза, очакваните силни валежи и гръмотевични
Коментари Харесай

Лошото време налага първите два дни на Sofia Live Festival да бъдат преместени на закрито

София. Поради неприятната метеорологична прогноза, предстоящите мощни превалявания и гръмотевични стихии, първите два дни - 18-ти и 19-ти юни на фестивала Sofia Live Festival ще се проведат на закрито в Sofia Live Club. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община .

Фестивалът ще се организира без смяна в програмата, само че със мощно ограничение на потенциала за първите два дни. Тридневният фестивален билет се стопира от продажба, а за първите два дни 18-ти и 19-ти юни остава лимитирано количество в мрежата на Eventim.

Обещаваща е прогнозата за 20 юни (неделя), по тази причина hug or handshake, Керана и космонавтите, Phuture Shock и Hayes&Y ще слушаме на Колодрума. Билетите за този ден не престават да са налични на предварителна продажба на цена от 20 лева, а на място ще са 25 лева Влизането на територията на Колодрума ще бъде еднократно за деня.

Програмата остава без смяна в часовете.
Всички закупени билети ще важат без презаверка. Всеки искащ да върне закупен билет може да го направи на мястото, от което го е закупил, до до 16.30 ч. 18-ти юни.

Вратите в трите дни и на двете местоположения ще отворят в 16.30 ч., а началото на концертите ще бъде в 18.00 ч.

За повече информация и всички вести към Sofia Live Festival може да следите страница на фестивала във Фейсбук: и инстаграм профила:.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР