София. По внесен обвинителен акт на Софийска районна прокуратура е

...
София. По внесен обвинителен акт на Софийска районна прокуратура е
Коментари Харесай

Мъж е осъден на затвор за измама по обвинение на Софийска районна прокуратура

София. По импортиран обвинителен акт на Софийска районна прокуратура е наказан на затвор 33-годишен мъж за машинация, осъществена в изискванията на рисков рецидив, оповестиха от прокуратурата.
На 05.07.2017г. в офис на комерсиално сдружение в гр. София, обвиненият И.В. се показал за притежател на верига от автосервизи и убедил представител на компания да вземе 60 бр. моторни масла, като ги заплати по-късно - на уговорена от двамата дата. По този метод обвиненият за да набави за себе си имотна полза, заблудил Д.Д., че ще заплати получени артикули по 2 фактури на обща стойност 7 791,99 лв., само че по този начин и не го направил.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.211, вр. член 210, алинея 1, т. 3, вр. член 209, алинея 1, вр. чл.29, ал.1, б. “А “ и б. “Б “ от Наказателен кодекс. Деянието е осъществено в изискванията на рисков рецидив, защото И.В. е осъждан дейно за идентично закононарушение.

Софийски областен съд призна И.В. за отговорен по повдигнатото му обвиняване като му наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 2 години, което той следва да изтърпи дейно при първичен „ общ “ режим.

Присъдата предстои на митинг и обжалване пред Софийски градски съд.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР