София. Пловдив е пример по отношение на бизнес и инвестиционен

...
София. Пловдив е пример по отношение на бизнес и инвестиционен
Коментари Харесай

ГЕРБ: Пловдив бе посочен за пример за инвестиционен климат и успешни проекти по време на дискусия „Европа в нашия дом“

София. Пловдив е образец във връзка с бизнес и капиталов климат и за сполучливи планове, съобщи заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков, който взе участие в града под тепетата в платформата за цивилен разговори „ Европа в нашия дом “. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Пред присъстващите в препълнената зала той сподели още, че от на следващия ден се възобновява строителството на пътя Пловдив – Асеновград, като се чака осъществяването на обекта да завърши до месец и половина.
Заместник-министър Нанков благодари на Община Пловдив и кмета Иван Тотев за техническия план за Околовръстния път, който бе дарен на АПИ, както и за готовността да се финансира построяването на осветяване от новоизграждащото се кръгово кръстовище за Строево до село Труд и до автомагистралата, общо 27 стълба.
Подчертана бе и положителната работа във ВиК бранша в района и като образец бе посочен планът за Южен обходен колектор. Кметът на Пловдив и регионален координатор на ГЕРБ инж. Иван Тотев съобщи, че този план е основен за бъдещото развиване на града в южна посока и за обитаемоте места от Родопската яка.
По време на срещата, в която участваха кметове на общини и обитаеми места от Пловдивска област и към 400 жители и представители на организации и институции, стана ясно, че общата стойност на ремонтите в района от 2017-та година все още надвишава 94 милиона лв.. Кметът на Стамболийски и регионален координатор на ГЕРБ в Пловдив-област Георги Мараджиев благодари на държавното управление за поддръжката и вложенията. Той акцентира смисъла на европейските фондове и стратегии за развиването на общините. Добри образци в това отношение са Раковски, Стамболийски, Марица и други.
Във форума на тематика „ Регионално развиване “ се включиха народните представители от ГЕРБ-Пловдив инж. Атанас Ташков, Запрян Янков и Младен Шишков.
В полемиката стана ясно, че след забележимите резултати от Националната стратегия за саниране на жилищни здания, се ускорява ползата от страна на жителите към нея и въпросът за продължаването й е доста настоящ. Заместник-министърът на Министерство на регионалното развитие Николай Нанков изясни, че програмата има бъдеще, само че не в същите параметри. Предстоят да бъдат разисквани разновидности.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР