София. Отношенията между България и Русия в областта на туризма

...
София. Отношенията между България и Русия в областта на туризма
Коментари Харесай

Майя Ломидзе, изпълнителен директор на АТОР: Отношенията между България и Русия в областта на туризма са много силни, ползотворни и качествени

София. Отношенията сред България и Русия в региона на туризма са доста мощни, ползотворни и качествени. Това увери изпълнителният шеф на Асоциация на туроператорите в Русия (АТОР) в изявление за Агенция „ Фокус “.
" Отношенията ни са просто прелестни, тук няма никакво подозрение. България е привлекателна за нашите туристи във всеки един смисъл ", увери Ломидзе, като акцентира, че притокът на съветски туристи в страната ни е обиден от някои отрицателни трендове в съветската стопанска система, само че в по-малка степен, в сравнение с други страни. " Кризисните феномени в стопанската система на Русия – намаляването на потребителската дарба на съветските туристи, частично се отразяват на България, само че по-малко, спрямо някои други дестинации. Затова връзките сред България и Русия в региона на туризма, изключително през последните години, се правят оценка като доста мощни, ползотворни и качествени ", безапелационна бе Ломидзе.
Тереза ГЕРОВА

Пълния текст на изявлението четете по-късно в рубриката „ Мнение ”.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР