София. От БСП ме поканиха като експерт в областта на

...
София. От БСП ме поканиха като експерт в областта на
Коментари Харесай

Емил Велев, БСП: Корнелия Нинова е добър стратег, със сериозен политически опит

София. „ От Българска социалистическа партия ме поканиха като специалист в региона на спорта, защото България прелива от проблеми в тази сфера, и има доста какво да се направи. Бих оказал помощ да има нов модел на ръководство в ученическия спорт, защото спортът е здраве и по тази причина там би трябвало да се акцентира. “ Така заключи своето влизане в политиката представителят на гражданската квота на Българска социалистическа партия в 24 МИР Емил Велев в ефира на БТВ, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия .

На въпроса кой го предложения да влезе в политиката, Емил Велев отговори: „ Обадиха ми се госпожа Нинова и господин Ченчев, предложиха ми да се включа в тази самодейност, защото това е ново предизвикателство за мен. След като видях обществената политика, която Българска социалистическа партия предлага за хората, взех решение да се включа “, съобщи футболистът като посочи едно от съответните оферти на левицата, заложено в програмата й: „ В обществен аспект програмата на Българска социалистическа партия планува помощи за младите фамилии с деца – еднократна помощ от 500 лева за първо дете и 1000лв. за второ. “

Емил Велев изрази и мнението си за водача на Българска социалистическа партия: „ Корнелия Нинова е добър пълководец, доста образован човек, със сериозен политически опит. “

В политиката, играчите от другите футболни тимове, ги сплотява общата концепция за спорта, съобщи Емил Велев във връзка присъединението и на Христо Марашлиев към гражданската квота на левицата. „ Смятам, че бях добър състезател, доста добър треньор, по тази причина и в политиката също по този начин ще бъда добър и перспективен “, сподели още футболистът..

На въпроса кои три неща ще направи, в случай че стане народен представител, Емил Велев отговори: „ Първо в спорта да се върне методистите от общините, които да имат надзор върху децата в учебните заведения, второ - смяна на спортната инфраструктура и на трето място да накараме младежите да спортуват “, заключи футболистът.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР