София. Още утре ще свикаме областните управители на Смолян и

...
София. Още утре ще свикаме областните управители на Смолян и
Коментари Харесай

Премиерът Кирил Петков: Още утре ще свикаме областните управители на Смолян и Благоевград, за да обсъдим как да се справим с последиците от наводненията

София. Още на следващия ден ще свикаме регионалните шефове на Смолян и Благоевград, с цел да обсъдим по какъв начин да се оправим с последствията от наводненията. Това сподели министър председателят Кирил Петков при започване на днешното изключително първо държавно съвещание, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . „ Първата и съществена задача на днешната среща ще бъде да обсъдим последствията от наводненията, които се случват. Имаме две общини, дори три, само че две от тях са най-вече потърпевши. Това са област Смолян и област Благоевград, където имаме няколко застрашени моста. В Благоевград има риск за един от огромните мостове, който би трябвало да разгледаме деликатно “, уточни министър председателят.

„ Още на следващия ден ще свикаме регионалните шефове на тези две области, дори ще поканим и на област Кърджали, и дружно с министъра на районното развиване и господин Бойко Рашков с „ Бедствия и повреди “ да обсъдим този проблем “, съобщи Петков.

„ Втора точка е имунизацията да стане приоритет. Още през днешния ден ще направя заповед за тази постройка и ще обсъдим за всяко министерство по какъв начин да въведем условие за зелен документ, както и всеки да показа първите си информации и проблеми, които вижда в министерството си “, добави министър председателят.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР