София. Общо 28 незаконни мигранти са установени при две операции,

...
София. Общо 28 незаконни мигранти са установени при две операции,
Коментари Харесай

София: 28 незаконни мигранти са установени при съвместни действия на служители на ГДНП и СДВР

София. Общо 28 противозаконни мигранти са открити при две интервенции, извършени от Главната дирекция „ Национална полиция “ и Столична дирекция на вътрешните работи на територията на столицата. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи .
15 от чужденците били открити в необитаема къща в софийски квартал. Те не имали документи за идентичност, а в границите на осъществените инспекции било открито, че са влезнали нелегално в страната. 14 от тях са се самоопределили като афганистанци, а един - като пакистанец. В рамките на интервенцията криминалистите засекли в парцел в различен квартал на столицата още една група от 13 непознати жители. Те също били без документи за идентичност, осем от тях се показали за жители на Афганистан, трима - на Пакистан, а други трима – на Ирак. Установен, арестуван и разпитан е и притежателят на парцела, в който са били открити противозаконните чужденци.
По случаите са формирани досъдебни производства, работата по тях продължава под наблюдението на прокуратурата. Чужденците са предадени на Дирекция „ Миграция “ и са настанени в центровете от „ затворен вид “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР