София. Общинският съветник от БСП Николай Николов официално ще внесе

...
София. Общинският съветник от БСП Николай Николов официално ще внесе
Коментари Харесай

Съветникът от БСП - София Николай Николов внася в Столична община подписката срещу травеститите и хамалите в понеделник

София. Общинският консултант от Българска социалистическа партия Николай Николов публично ще внесе в Столична община подписката против травеститите и хамалите в понеделник в 11.30 часа, оповестиха от пресцентъра на Градския съвет на Българска социалистическа партия - София . За 8 дни в края на август той събра над 1000 подписа против травеститите и хамалите на бул. " Христо Ботев " и площад " Македония " в София. Заедно с подписката, Николай Николов ще входира и запитване към кмета Йорданка Фандъкова с въпроси по тематиката.
Преди да внесе подписката общинският консултант ще се включи в митинга с претенции за градеж на ясли, детски градини и учебни заведения, който ще се организира в 10.30 часа пред входа на Столична община.
Протестът с гледище за решение на казуса с дефицита тук-там в детски градини и учебни заведения, както и за кадрови промени в Дирекция " Образование " в Следствен отдел към окръжна прокуратура ще бъде подсилен и от Младежката организация на Българска социалистическа партия - София. Както е известно, в Международния ден на младежта, 12-и август, социалистите от Младежкото обединяване към Българска социалистическа партия - София проведоха акция пред Столична община под мотото " Място за всяко дете ". Тя беше ориентирана точно към казуса с дефицита тук-там в детските градини в столицата и невъзможността на кмета Йорданка Фандъкова и нейния екип да се оправят с него.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР