София. Няма да има Зелени коридори в предишния смисъл на

...
София. Няма да има Зелени коридори в предишния смисъл на
Коментари Харесай

Проф. Асен Балтов, УМБАЛСМ Н. И. Пирогов: Няма да има Зелени коридори в предишния смисъл на думата

София. Няма да има " Зелени коридори " в предходния смисъл на думата. Това сподели шефът на УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов " проф. доктор Асен Балтов в ефира на " Тази заран " по бТВ .
" Ще има осведомителна система, която потегли да работи за записване. Това ще бъдат действително " Зелените коридори "? Ако сте се записал в нея, към този момент ви се дава час и избран пункт ", сподели още проф. Балтов.

По думите му такива опашки, които видяхме предходните седмици, няма да има. " Ние завършваме с имунизацията на всички членове в секционни изборни комисии. До на следващия ден е крайния период, който завършва, най-малко в " Пирогов ". От 11 март започваме да имунизираме отново по трите етапи, в случай че има искащи ", добави още шефът на болничното заведение.

Той разясни, че при нужда ще бъдат имунизирани всички по електронната система.

Според него има хора, които са виновни, само че държанието на хората като цяло е доста друго.
" Погрешно е държанието на тези хора, които чакат до последно. В момента, в който имаш някакви признаци не си купувай бърз антигенен тест от аптеката. Иди в пункт в болничното заведение, направи си PCR тест, бърз антигенен тест, дано да те прегледат, дано те види експерт, да реши имаш ли потребност от рентгенова фотография, с цел да се вземат в точния момент ограничения ", съобщи още проф. Балтов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР