София. Нашата мисия е обща – българският спорт отново да

...
София. Нашата мисия е обща – българският спорт отново да
Коментари Харесай

Служебният министър Андрей Кузманов: Нашата мисия е обща – българският спорт отново да блести с ярка светлина на световната карта

София. Нашата задача е обща – българският спорт още веднъж да свети с ярка светлина на международната карта. Това се показва в одобрение от министър Андрей Кузманов във връзка 17 май – Ден на българския спорт, оповестиха от пресцентъра на Министерство на спорта .

" Уважаеми спортисти, треньори, ръководители и деятели на българския спорт,
Поздравявам Ви във връзка 17 май – Ден на българския спорт и професионален празник на всички, работещи в областта на физическото образование и спорта.

Нашата нация Ви е надълбоко признателна за големия труд, който полагате всекидневно, с цел да издигате спортната популярност на България. Спечелените медали и купи са плод на хиляди часове старания, несклоняем дух и себераздаване. Това е цената на успеха, която всеки заплаща, с цел да успее в спорта. Благодаря Ви за това, че почтено защитавате цветовете на българския байрак ", се показва в приветствието.

" Скъпи някогашни и сегашни спортисти, Вие сте образец за младите българи. Много от тях следват Вашите стъпки и мечтаят да стъпят на върха на спортния свят. Бъдете тяхна опора, насочвайте ги в техните желания и им помагайте да осъществят своите упоритости.
На днешния ден преди 127 години група швейцарски учители слага началото на проведения спорт в България. 127 години по-късно страната ни се гордее с олимпийски, международни и европейски първенци, които са обичани от всички. След малко повече от два месеца ще се проведат XXXII Летни олимпийски игри в Токио. Пожелавам на всички наши представители там да покажат най-хубавото от себе си, с цел да възвърнем позициите си и да имаме мотиви за национална горделивост.
Нашата задача е обща – българският спорт още веднъж да свети с ярка светлина на международната карта.
Честит празник! ", написа още министърът.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР