София. Направихме открито усилие да проведем разговори с политическите партии,

...
София. Направихме открито усилие да проведем разговори с политическите партии,
Коментари Харесай

Даниел Митов, ГЕРБ-СДС: Направихме открито усилие да проведем разговори с политическите партии, но те арогантно и безотговорно отказаха

София. Направихме намерено изпитание да проведем диалози с политическите партии, само че те надменно и безконтролно отхвърлиха. Това сподели номинираният за министър председател от ГЕРБ-СДС Даниел Митов, откакто върна мандата за сформиране на държавно управление на президента Румен Радев, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

„ Коалицията ГЕРБ-СДС като политически индивид, който бе избран на последните избори от българските жители като най-голяма политическа партия, коалиция, парламентарна група в Народното събрание, направи почтено, намерено и транспарантно изпитание да организира диалози с политическите партии, с които смятахме, че бихме могли да водим диалози за сформиране на кабинет. Бяхме готови с екип за диалози по политики. За страдание, политическите партии, с които смятахме, че можем да водим диалози за мен надменно и безконтролно значително демонстрираха политическа незрялост и отхвърлиха диалози с нас “, разяснява Митов. „ Тъй като ви обещахме да не бавим по никакъв метод мандата и да го върнем, в случай че нямаме опция да съставим държавно управление, следваме конституционната процедура и сме тук с цел да връчим назад дадения мандат “, сподели още той.
Люба АЛЕКСИЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР