София. Над 300 гербери и поздравителни картички подариха по случай

...
София. Над 300 гербери и поздравителни картички подариха по случай
Коментари Харесай

София: Над 300 гербери и поздравителни картички подариха Жени ГЕРБ - София в рамките на инициативата „Да спрем омразата с цвете“ по случай 8 март

София. Над 300 гербери и приветствени картички подариха по случай 8 март Жени ГЕРБ - София в границите на самодейността „ Да спрем омразата с цвете “. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Зарадвани бяха доста дами, минаващи по бул. „ Витоша “ наоколо до метростанция НДК.
Акцията се осъществя за четвърта поредна година и е част от акцията на Жени ГЕРБ - София против езика на омразата, която се реализира във взаимоотношение с неправителствени организации. Част от нея са дейностите за разчистване на знакови здания в столицата от графити, които съдържат знаци на омразата и екстремизма.
„ Ние желаеме да сме дейни, с цел да можем да противодействаме дейно против езика на омразата. Тази самодейност е продължение на акцията „ Да почистим омразата “ под патронажа на кмета на София Йорданка Фандъкова, която се реализира през последните шест години. Едно от събитията в границите на тази акция е „ Да почистим омразата от улиците на София “, сподели регионалният ръководител на Жени ГЕРБ-София Ирина Йорданова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР