София. На основание чл. 81, ал. 6 от Закона за

...
София. На основание чл. 81, ал. 6 от Закона за
Коментари Харесай

Прието е решение относно Проект „3PL31002-Ремонт на резервоари за съхранение на горива“ във военно формирование 42700 - Сливен

София. На съображение член 81, алинея 6 от Закона за запазване на околната среда и член 6, т. 23 от Закона за защитата и въоръжените сили на Република България, по обосновано предложение на министъра на околната среда и водите и министъра на защитата, Министерският съвет одобри решение да не се прави оценка на въздействието върху околната среда (ОВОС) за капиталово предложение на Проект „ 3PL31002-Ремонт на резервоари за предпазване на горива “ във военно формирование 42700 - Сливен, за създаване на уреди за възстановяване на работните процедури при превозване, приемане и запазване на авиационно гориво JET Al на територията на страната и придобиване на качества за страната и Алианса - за задачите на националната защита и тази на НАТО. Това оповестиха от държавната осведомителна работа .

Изпълнението на решението на Министерския съвет ще способства за сполучлива реализация на плана, обвързван с обезпечаване на обезпечаване на надеждно предпазване и култивиране на товари с жп и авто превоз, надеждна отбрана от външни фактори, непрекъснат надзор на качественото и количественото положение на съхраняваните горива, висока екологична отбрана на прилежащите региони, надеждна отбрана на популацията и околната среда, най-малък риск от повреди, опция за дълготрайно предпазване на гориво.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР