София. На 6 ноември 2017 г. българският евродепутат Ева Майдел

...
София. На 6 ноември 2017 г. българският евродепутат Ева Майдел
Коментари Харесай

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел обсъди с Комисар Биенковска подобряването на функционирането на общия пазар на ЕС

София. На 6 ноември 2017 година българският евродепутат Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП) се срещна с Еврокомисар Елжбета Биенковска, отговарящ по въпросите за вътрешния пазар, индустрията и предприемачеството в Европейски Съюз. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Повод за срещата бе предлагането на Европейската комисия за основаване на информативен инструмент за възстановяване на действието на вътрешния пазар на Европейски Съюз.
Ева Майдел е водещ докладчик за Европейския парламент по досието, което би могло да отключи капацитета на доста участници в единния пазар на Европейски Съюз. След срещата Ева Майдел изложи своята визия за новия инструмент:
„ Единният пазар дава опция на 500 милиона жители да работят и търгуват във всяка страна на Европейски Съюз. Това е обезпечено за всички, единствено когато бизнесът се отнася правилно към потребителите и към своите съперници. Често Европейските институции се сблъскват с неналичието на информация, с цел да разпознават и отстранят сходно държание. Този инструмент ще ни помогне да открием къде правото за действие на пазара е нарушено и да вземем дейности в помощ на бизнеса и потребителите. “
Също по този начин, Ева Майдел изрази убеденост, че с предложенията направени в нейния отчет, новата процедура няма да се трансформира в непотребна административна тежест за фирмите и ще подсигурява анонимността на получените данни.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР