София. Много сме горди с това, което постигнахме в България.

...
София. Много сме горди с това, което постигнахме в България.
Коментари Харесай

Любомир Станиславов, „Аутомотив клъстер България“: Много сме горди с това, което постигнахме в България

София. Много сме горди с това, което постигнахме в България. Това сподели изпълнителният шеф и член на борда на „ Аутомотив клъстер България “ Любомир Станиславов по време на подписването на меморандум с немската компания eGO за построяването на цех за електрически автомобили у нас, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . „ Няма нищо инцидентно в датите. На тази дава преди 9 години беше основан Автомобилният клъстер в България. Много сме горди с това, което постигнахме в България и единствено си представяме какво може да стане в идващите 9 години “, съобщи Станиславов.

Али Везвей от e.GO уточни: „ За мен е чест да съм тук. Не мога да опиша какъв брой сме разчувствани от това, което става в този момент. Първо желая да благодаря на Министерството и на министър Петков за неговото водачество, визията му и доверието му освен в нашата компания, само че и в немската технология. Много съм горделив, тъй като това е технология на бъдещето, която ще бъде създавана тук в тази красива страна “.
„ По този метод освен ще разтеглим електрическият клъстер и ще произвеждаме електрически коли, само че ще дадем опция на хората да карат налични, чисти и екологични коли. Надявам се да имаме триумф и това партньорство да продължи и в бъдеще “, съобщи той.

Матюс Брайтлинг от e.GO съобщи, че двата екипа работят отлично дружно и доста се радва, че ще осъществят този план дружно. По думите му този план ще продължи 2 години в България.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР