София. Младежи от НФСБ, председателят на парламентарната комисия по въпросите

...
София. Младежи от НФСБ, председателят на парламентарната комисия по въпросите
Коментари Харесай

Младежи от НФСБ връчиха на кмета Фандъкова подписка за изграждане на спортна площадка в кв. „Бенковски“

София. Младежи от НФСБ, ръководителят на парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта Славчо Атанасов и националният представител от НФСБ в групата на „ Обединени патриоти “ Георги Колев връчиха на кмета Йорданка Фандъкова през днешния ден подписка на поданици на столичния кв. „ Бенковски “ за създаване на спортна площадка. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия НФСБ .
977 жители са се подписали под настояването в главното учебно заведение в квартала да бъде направено затворено спортно игрище.
„ Училищната повърхност на 60-то ОУ „ Св. св. Кирил и Методий “ включва футболно игрище, баскетболно игрище и терен за други спортни действия за децата, които не са поддържани от основаването на самата учебна база и несъмнено имат потребност от реновиране. В същото време младежите имат потребност от места, където да спортуват “, се споделя в подписката на хората от кв. „ Бенковски “. Основното в младежката самодейност е създаване на затворено футболно игрище и възобновяване на баскетболното игрище.
„ Изключително сме удовлетворени от диалозите. Кметът Фандъкова се ангажира до началото на новата образователна година футболното и баскетболното игрище да бъдат възобновени “, съобщи след срещата ръководителят на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта и народен представител от НФСБ в групата на „ Обединени патриоти “ Славчо Атанасов. Георги Колев поздрави младежите за самодейността им. Координаторът на НФСБ за София Венера Тодорова уточни, че това е първата крачка цялостната концепция на младежите за създаване на терени за спортуване по места.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР