София. Министерският съвет одобри доклад с резултатите от редовното заседание

...
София. Министерският съвет одобри доклад с резултатите от редовното заседание
Коментари Харесай

Одобрен е доклад с резултатите от редовното заседание на Съвета на Европейския съюз по икономически и финансови въпроси

София. Министерският съвет утвърди отчет с резултатите от постоянното съвещание на Съвета на Европейски Съюз по стопански и финансови въпроси (ЕКОФИН), извършено на 9 ноември 2021 година. Това оповестиха от държавната осведомителна работа .
В рамките на срещата Европейската комисия (ЕК) показа законодателния пакет по отношение на използването на промените „ Базел III “ в регулаторната рамка на Европейски Съюз.

Комисията показа и настоящото положение на осъществяването на Механизма за възобновяване и резистентност, на интервенциите за набиране на средства за инструмента „ Следващо потомство Европейски Съюз “, както и проектите си за погасяване на заемите.
По време на срещата Европейска комисия показа две известия. Едното е с акцент върху стопанската система на Европейски Съюз след COVID-19 и последствията за икономическото ръководство. А другото е на тематика: „ Справяне с възходящите цени на енергийните артикули: инструментариум за деяние и поддръжка “.

Министрите утвърдиха изводи на Съвета по отношение на бъдещето на Европейския учебен срок в подтекста на Механизма за възобновяване и резистентност, както и заключенията за 2021 година за статистиката на Европейски Съюз.
Европейската счете палата показа годишния си отчет за осъществяването на бюджета на Европейския съюз за финансовата 2020 година

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР