София. Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев награди със Златен почетен

...
София. Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев награди със Златен почетен
Коментари Харесай

Министър Кирил Ананиев награди проф. Валтер Клепетко със Златен почетен знак на Министерството на здравеопазването

София. Министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев награди със Златен почетен знак на Министерството на здравеопазването I-ва степен с лента проф. доктор Валтер Клепетко, президент на Европейската асоциация за гръдна хирургия и белодробни трансплантации и началник на Клиниката по белодробна хирургия в университетска болница Виена (АКХ). Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването .
Отличието се връчва на проф. Клепетко в израз на благодарност към професионалното му отношение, човечност и ефикасна работа с българските пациенти и медицински експерти.
„ Това е нашето самопризнание за всичко това, което вършиме за българските жители. Заслужавате го. “ Това съобщи министър Ананиев по време на награждаването и добави: „ Силно съм уверен в положителните резултати, които ще реализираме. Убеден съм, че нещата, които през днешния ден ще съобщим, ще бъдат признати с огромна наслада и задоволство. Това е една вяра за доста хора. “
Проф. Клепетко изрази задоволство от извършените градивни диалози. „ Накрая постоянно става дума за хората и нашата премия ще бъде, когато забележим, че тези хора са получили късмет за живот и то с добър стандарт “, означи професорът.
Проф. Клепетко е роден на 26 февруари 1955 година във Виена, Австрия. През 1978 приключва Медицинския университет във Виена. Той е измежду доайените на белодробната трансплантология в Европа.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР