София Мел официално откри своята нова мултифункционална зала, която се

...
София Мел официално откри своята нова мултифункционална зала, която се
Коментари Харесай

София Мел инвестира 1.6 милиона лв. в нова мултифункционална зала

София Мел публично откри своята нова мултифункционална зала, която се състои от две елементи – кухненска и конферентна. Помещението разполага със модерна озвучителна система, мултимедийно съоръжение и еластичен потенциал, който разрешава посрещане на друг брой хора – до 90 души в секцията за конференции и до 20 души в кухненската част. В зала „ София Мел “ са вложени 1.6 милиона лв., като тя ще бъде отдавана чартърен за осъществяване на разнородни външни събития и ще бъде хазаин на курсовете от Академия „ Изпечи с обич “.

 

„ Новата мултифункционална зала отразява визията и устрема на София Мел да сътвори едно неповторимо пространство, сплотяващо хора от разнообразни сфери и с разнородни ползи. Пространството дава отлични условия както за кулинарни преживявания, по този начин и за осъществяване на професионални срещи, образования, тиймбилдинги или бизнес конференции. Нашата цел е да създадем не просто място, а общественост, която споделя познания, опит и възторг и трансформира концепциите си в действителност “, показа Весела Пеева, Маркетинг Мениджър на София Мел.

 

.

 

В кухненската част на зала „ София Мел “ разполагаем ще бъде Емилия Николова – технолог с над 20 години опит в хлебопроизводството, сладкарството и мелничната индустрия. Тя ще предава своите умения на наемателите и ще се грижи за сигурността при потреблението на професионалните висококачествени уреди, които включват конвектомат с 500 стратегии, тестомесач, миксер, ледогенератор, ферментационна, ламинатор и други

 

Новата зала „ София Мел “ беше открита с празнично събитие на 8 ноември с присъединяване на кулинарния специалист Лора Найденова, която показва на място опциите на кухненското съоръжение и подготви вкусни есенни печива. През идващите няколко месеца в зала „ София Мел “ ще се проведат серия от кулинарни курсове, които са част от Академия „ Изпечи с обич “. В рамките на 5 часа любители-пекари ще имат опцията да научат съществени познания за печивата и сами да подготвят произведения от тесто под управлението на експерти в региона.

 

Мултифункционалната зала се намира на доста отзивчива локация – наоколо до Сточна гара, на ул. „ Павлина Унуфриева “ 4. Повече информация за новото пространство на „ София Мел “, както и условия за наемане, можете да откриете тук:
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР