София. Капитанът на българския национален отбор за мъже до 21

...
София. Капитанът на българския национален отбор за мъже до 21
Коментари Харесай

Телкийски и Карягин: Тежко се играе в празна зала, дано разрешат да има публика

София. Капитанът на българския народен тим за мъже до 21 години Любослав Телкийски и най-резултатният при успеха над Бахрейн с 18 точки Денис Карягин приканиха публиката да бъде позволена в залата за Световното състезание по волейбол.

„ Тежко се играе в празна зала. Очакваме допустимо най-скоро управляващите да разрешат в залата има аудитория, която да ни поддържа “, сподели Телкийски.

„ Много е неприятно да се играе без аудитория и се надявам към този момент да я пуснат. Както знаете, в другите страни спортът е с аудитория и аз се надявам това решение да бъде преосмислено и почитателите да бъдат пуснати в залата “, добави Карягин.

Двамата разясниха и по какъв начин са усетили първия ни мач от шампионата с Бахрейн.

„ Като първи мач на Световното състезание, срещата беше сложна. Имаше и малко терзание при нас. А и тимът на Бахрейн не би трябвало да бъде подценяван, тъй като играе много образован волейбол. Следващите ни противници са по-сериозни, само че с течение на мачовете, ние ще подвигаме равнище си на игра “, съобщи Телкийски.

„ Беше мъчно, само че всеки първи мач е сложен. Бяхме малко обезпокоени и сковани, само че успяхме да се съберем и да победим. Противникът не беше елементарен, само че лесни мачове няма. Сега би трябвало да се приберем в хотела и да проучваме по най-хубавия метод тима на Куба и на следващия ден да излезем за победа “, сподели Карягин.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР