София. Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС

...
София. Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Андрей Ковачев: Институциите ще продължат в синхрон да работят за добри условия за инвестиции в България

София. Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за европейските избори Андрей Ковачев организира среща в „ Успех Филтър ССБ ” ЕООД – София. Той посети фабрика за произвеждане на филтри за климатични системи “Успех “, където работят хора със зрителни проблеми. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.
Андрей Ковачев акцентира, че във фабриката е видял произвеждане на международно качество с доста положителни индикатори. „ Тук се вършат филтри по нови технологии, които се употребяват в най-прецизни пространства, като операционни зали, летища и други места. Повод за горделивост е, че това дружество се намира в България и създава високо качество на продукция. Това е едно дело на незрящите хора в България, което локалната власт, българският парламент и европейският парламент ще продължат да поддържат “, добави претендентът за евродепутат.
Ковачев означи, че търговията с висококачествени артикули и артикули е единствената гаранция за това да има задоволително работни места с положителни и обективни приходи за всички. „ Когато ние сме част от общия пазар на Европейски Съюз и можем да използваме нашия потенциал за произвеждане на такива артикули и услуги, то ние ще имаме доста работни места “, акцентира Ковачев. Той сподели, че институциите ще продължат в синхрон да работят за положителни условия за вложения в България и за разширение на производството в това и други предприятия, с цел да могат да се наемат още повече служащи, нуждаещи се от интеграция.
В срещата взеха присъединяване кметът на Люлин Милко Младенов, Асен Алтънов, ръководител на ССБ, шефът на предприятието Донко Ангелов, националният представител от ГЕРБ Христо Гаджев, общинският консултант и координатор на 25 МИР Татяна Георгиева, заместник-кметът на Люлин Мила Гонзова, членове на районната конструкция на ГЕРБ.
Асен Алтънов, ръководител на ССБ, изрази своята признателност към поддръжката от страна на локалната власт в лицето на кмета на регион Люлин Милко Младенов, който със своята работа подкрепя по всевъзможен метод хората със зрителни проблеми. Благодарение на Младенов по Националната стратегия за енергийна успеваемост е саниран блока на незрящите хора в София.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР