София. Как премиерът Бойко Борисов ще спира частен строеж, къде

...
София. Как премиерът Бойко Борисов ще спира частен строеж, къде
Коментари Харесай

Николай Велчев, БСП: Спирането на този частен строеж трябва да бъде извършено от компетентните органи, от ДНСК, а не от премиера

София. Как министър председателят Бойко Борисов ще стопира частен градеж, къде са способените органи? Това попита Николай Велчев, ръководител на районната организация на Българска социалистическа партия в столичния квартал " Лозенец ", която интензивно поддържаше митингите на жителите против построяването на небостъргача " Златен век " в квартала, оповестиха от Българска социалистическа партия . Според него, това е следващият избирателен трик от страна на премиера, който обаче този път надали ще реализира упования от него резултат.
" Спирането на този частен градеж би трябвало да бъде осъществено от способените органи, от ДНСК, а не от премиера. Това властническо ръководство на Борисов води до институционална рецесия в страната ", разяснява той. Според Николай Велчев, единственият метод да бъдат спрени сходни безобразия, като случая " Златен век ", е нова философия на ръководство в страната. " Човекът и неговите потребности би трябвало да бъдат в основата на едно такова ръководство, а не корпорациите и едрият бизнес. Гражданите изискват и чакат незабавна интервенция при решаването на проблемите им от държавните институции, а не от настроението на премиера ", добави още той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР