София. Изпълнителният директор на Национална компания индустриални зони д-р Антоанета

...
София. Изпълнителният директор на Национална компания индустриални зони д-р Антоанета
Коментари Харесай

Д-р Антоанета Барес награди проект на студент от Висшето училище по телекомуникации и пощи

София. Изпълнителният шеф на Национална компания индустриални зони доктор Антоанета Барес награди Данило Голубов, студент във Висшето учебно заведение по телекомуникации и пощи. Призът беше връчен за плана му на тематика отбрана от хакерски атаки. Наградата от името на Данило Голубов получи основен помощник доктор Страхил Соколов, един от уредниците на уоркшопа. Това оповестиха от пресцентъра на Национална компания индустриални зони (НКИЗ).

Разработката на Данило Голубов в категория „ Интелигентно произвеждане “ е направена в границите на студентския уоркшоп UTP ON, който беше проведен по случай 140 години от основаването на висшето образователно заведение.
„ Участвайте в сходни уоркшопове, тъй като по този метод вашите партньорски организации могат да научат за разработките ви и да видят вашия капацитет. Национална компания индустриални зони ще изпрати до вложителите в своите зони плана на Данило Голубов за отбрана от хакерски атаки. Надявам се това да е потребно за тях “, сподели по време на формалната гала във ВУТП доктор Барес. Изпълнителният шеф на НКИЗ означи, че би трябвало да се насърчават нововъведенията, създадени от студентите, тъй като съгласно нея това е един добър старт за тяхното бъдещо развиване.

Нина Найденова, основен секретар на ВУТП, благодари на Антоанета Барес за подписания меморандум сред НКИЗ и висшето образователно заведение. „ Надявам се да се осъществя моята концепция специалисти от НКИЗ и наши вложители да създадат майсторски класове във Висшето учебно заведение по телекомуникации и пощи. Планираме и ден на Отворените порти в Индустриален парк София-Божурище, на който вашите студенти ще могат да видят по какъв начин действително работи бизнесът в нашите зони “, добави Антоанета Барес.
По време на формалната гала бяха наградени и други студенти.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР