София. Има такъв народ (ИТН) не бяха партия на протестите,

...
София. Има такъв народ (ИТН) не бяха партия на протестите,
Коментари Харесай

Иван Ченчев, БСП за България: Не подмяна, а промяна трябва да се случи

София. " ИТН " (ИТН) не бяха партия на митингите, не получиха протестен избор, те получиха углавен. Хората даже не знаеха кои са в листите им, в този момент на плакатите им няма лица. Никой не знае каква е листата на Слави Трифонов в София-област. Миналият път тактиката им беше да ги няма като медийно наличие и на терен. Има Такъв Народ би трябвало да се споделят: " Няма такава партия ", тъй като няма такава партия, която втори избори да споделя на хората: " Вие ни изберете, пък след това ние ще ви кажем какво ще вършим ". Нали митингът беше импровизиран, нали не трябваше да се политизира. Тези, които яхнаха митинга и направиха партия, излъгаха и подведоха хората. Ние слушаме хората, освен тъй като се променяме и сплотяваме, а тъй като следваме техните политики. Бойко Борисов е приключен, тъй като завоюва изборите, само че не можа да ръководи. ГЕРБ към този момент са минало. Не замяна, а смяна би трябвало да се случи ", съобщи Иван Ченчев, лидер на листата на " Българска социалистическа партия за България " за 26-ти МИР София, в " Предизборно студио " по БСТВ. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия .

Ченчев разкритикува остро досегашното ръководство на ГЕРБ и разяснява част от следствията от него: " Проблемите в София са доста. Две години се борим се за шумоизолираща ограда на автомагистрала " Хемус " през село Чурек, излива се прахуляк, тиня и вода, досега нищо и хората не престават да се мъчат. Да не приказваме за остарели водопроводи. В етрополските села едно време хората сами са си правели водопроводи, в този момент това всичко е отпътувало. Не желаят да финансират, тъй като жителите в някои села са под 650 индивида ".

Кандидатът за народен представител разяснява своята листа и желанието на Българска социалистическа партия за неотложно преизчисляване на пенсиите: " Чрез преизчисляването на пенсии ще се преодолеят неравенства. Има огромни диспропорции – хора, работили една и съща специалност, само че пенсионирали се в разнообразни години, получават напълно друга пенсия. Хвърлиха по 50 лв. на нашите пенсионери, а в същия миг всичко се усилва и няма никакъв резултат. В нашата листа имам хора, които са със забележителна тежест, имаме регионален шеф, преподавател, професори, академични преподаватели, доста младежи. Да внимават хората да не пристигна подмяната и да четат сред редовете. Единствените, които имат стратегия, екип, които 5 години посочваха всички недъзи, бяхме ние от Българска социалистическа партия ".

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР