София. Гласувах връщането на държавността да продължи, гласувах за държава

...
София. Гласувах връщането на държавността да продължи, гласувах за държава
Коментари Харесай

Вицепрезидентът Илияна Йотова: Гласувах връщането на държавността да продължи и за държава с правила и закони

София. Гласувах връщането на държавността да продължи, гласувах за страна с правила и закони. Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова, откакто упражни правото си на глас на изборите за Народно заседание, оповестиха от прессекретариата на президента .

„ Обнадеждена съм от огромната сила за смяна, която виждам в последно време. Хората видяха ясна опция, видяха, че може да се ръководи по друг метод, професионално, с експертиза, с упоритост, с визия за развиването на България. Първите резултати за по-мащабни вложения към този момент са на разположение “, акцентира Илияна Йотова.

Вицепрезидентът прикани българите в България и сънародниците ни в чужбина да гласоподават. „ Само всеобщ избор ще покаже, че сме преборили страха, че заплашванията с машинното гласоподаване, с операции не могат да ни накарат да си останем вкъщи, а ще излезем и ще дадем своя глас за нашето бъдеще. Да бъдем виновни към себе си и към децата си и да създадем своя избор “, съобщи Илияна Йотова. Вицепрезидентът означи, че опитите за операции в никакъв случай няма да спрат, тъй като има партии, които години наред по този начин печелят избори. „ Убедена съм, че машинното гласоподаване ще понижи фрапантно фалшификациите. С машини се гласоподава елементарно и доста бързо. Не имам вяра, че възрастните хора няма да се оправят с машините, да не ги подценяваме ", прикани Илияна Йотова.

Вицепрезидентът благодари на цялата изборна администрация за напъните и професионалната работа.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР