София. Едноседмичният кино маратон Кино в парка ще се проведе

...
София. Едноседмичният кино маратон Кино в парка ще се проведе
Коментари Харесай

София: Едноседмичният кино маратон „Кино в парка” ще се проведе във Военната академия „Г. С. Раковски”

София. Едноседмичният кино маратон „ Кино в парка ” ще се организира във Военната академия „ Г. С. Раковски ”. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община. Маратонът „ Кино в парка ” стартира на 4 септември с „ ЛУДЕТИНИ ” – новият филм на Паоло Вирдзи, който споделя историята на две приятелки и пътуването им оттатък рестриктивните мерки, които обществото ни постанова. Беатриче и Донатела влизат в преден конфликт с действителността, която се пробва да ги окове в скучната рутина на престорено благовъзпитание и обществено вярно държание.
„ СЛАДКИ СЪНИЩА ” ще бъде показан на 5 септември, когато контузиите от детството на журналиста Масимо Грамелини се разкриват в проникновена психическа драма под режисурата на Марко Белокио, с присъединяване на страхотната актриса Беренис Бежо.
В Деня на Съединението - 6 септември ще бъде прожектиран новият филм на Андрей Кончаловски „ РАЙ ”. Какъв е прочита на съветския режисьор по класическата тематика за обич по време на война и по какъв начин се трансформира визията за парадайс на основната героиня Олга, влюбена в немски офицер? Бурна връзка, опция за бягство и непредвиден поврат в черно-бялата творба, отдадена на спомените за предишното...
„ БЕЛГИЙСКИЯТ КРАЛ ” ще бъде прожектиран на 7 септември. Филмът споделя приключенията на един благородник в неговото инкогнито-пътешествие през Балканите. Как наподобява България през погледа на Краля? Един назидателен роман на Джесика Удуърт и Петер Бросенс за лекотата, с която можем да запазим човечността си, даже при неподходящи условия...
Кулминацията на „ Кино в ПАРКА ” ще бъде в последния ден - 8 септември (петък), когато с биографичния филм „ ПЕЛЕ: РАЖДАНЕТО НА ЕДНА ЛЕГЕНДА ” ще проследим пътя на триумфа на един от най-великите майстори на фамозната в целия свят игра – от бразилските гета до най-високите върхове в кариерата на футболиста.
Билетите ще се продават на място 30 минути преди прожекциите на цена 10 лв.. Пакет „ Четирима на кино ” с билети по 8 лв..
„ Кино в парка ” е самодейност на София филм фест и се реализира с поддръжката на Столична община и Военна академия „ Г. С. Раковски ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР