София. Днешното заседание на Министерски съвет започна с представянето на

...
София. Днешното заседание на Министерски съвет започна с представянето на
Коментари Харесай

Шампионската купа на Световното първенство по волейбол стартира обиколката си из България от Министерски съвет

София. Днешното съвещание на Министерски съвет стартира с представянето на Шампионската купа на Световното състезание по волейбол пред премиера Бойко Борисов и министрите от кабинета. Това оповестиха от държавната осведомителна работа . Президентът на Българската федерация по волейбол Данчо Лазаров и вицепрезидентът на Федерацията Любомир Ганев демонстрираха за първи път купата, която ще завоюва първенецът от Световното и показаха благодарността си към министър-председателя за безапелационната поддръжка за провеждането на най-големия шампионат, проведен в страната ни. Общата сума на изплатените от кабинета средства за организацията на Световното в интервала 2016-2018 година е 5 000 000 $. От своя страна, министър председателят Борисов пожела триумф на надпреварата и посочи, че провеждането на шампионата в България е голяма реклама за страната ни.
София, Варна и Русе ще бъдат домакини на Световното състезание по волейбол за мъже през септември 2018-а година. Страната ни приема шампионата взаимно с Италия. България ще бъде хазаин на две от групите в първата фаза и единия поток от втория стадий на шампионата. Заключителните срещи от финалната шестица ще одобри Италия.
Предстои пускане на “Tрофи тур ” с купата в трите града домакини в България. Тя ще бъде показвана и на огромни спортни събития. Купата тежи 9 кг и е позлатена.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР