София. Д-р Антоанета Барес, изпълнителен директор на Национална компания индустриални

...
София. Д-р Антоанета Барес, изпълнителен директор на Национална компания индустриални
Коментари Харесай

НКИЗ и Военна академия Г. С. Раковски подписаха меморандум за сътрудничество

София. Д-р Антоанета Барес, изпълнителен шеф на „ Национална компания индустриални зони “ ЕАД, и генерал-майор доктор Груди Ангелов, шеф на Военна академия " Г. С. Раковски ", подписаха меморандум за съдействие. Това оповестиха от пресцентъра на НКИЗ . Двете институции се договориха да работят взаимно за подкрепи процеса на професионално създаване на фрагменти, които учат в Академията в специалности, свързани с промишлеността.

Подписаният документ ще подкрепи развиването на съдействието в необятен набор от взаимни действия и начинания в области от съвместен интерес посредством двустранен продан на информация. „ Ще обединим напъните си като сътрудници с цел да могат вашите студенти да придобият на практика умения и познания в действителна бизнес среда, такава, каквато съществува в нашите индустриални зони “, сподели доктор Антоанета Барес. „ Пожелаваме си сполучлива работа след сключване на този меморандум. Ще работим в посока да развием капацитета на двете институции в региона на образованието и квалификацията на фрагментите “, показа генерал-майор доктор Груди Ангелов.

Подписването на документа е в границите на самодейността на НКИЗ Fast Tracking Success, която способства за построяването на висококвалифицирани фрагменти. Тя дава опция на младите експерти да работят в изискванията на високи стандарти, каквито поддържат българските и задгранични вложители, разрастващи плановете си в индустриалните паркове на компанията.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР