София. Credissimo България е най-популярният публичен Viber акаунт в България,

...
София. Credissimo България е най-популярният публичен Viber акаунт в България,
Коментари Харесай

Credissimo България е най-популярният публичен Viber акаунт в България

София. Credissimo България е най-популярният обществен Viber акаунт в България, оповестиха от пресцентъра на Credissimo България. За по-малко от месец Credissimo стана компанията с най-популярен обществен акаунт във Viber. Благодарение на извънредно сполучливия стикер пакет „ Стига нелепости “, показан на световно равнище, сдружението съумя да притегли над 400 000 почитатели, което го трансформира в един от най-посещаваните сметки в страната.
В средата на месец август, компанията предложи на потребителите на известната чат платформа, личен пакет стикери, озаглавен „ Стига нелепости “. Към днешна дата, той се радва на извънреден интерес - свален е от близо половин милион консуматори и е употребен в съвсем 5 милиона известия. Чрез стикер пакета, Credissimo показа нова стикер функционалност за Балканите – позволяваща на ползвателите му, бързо и комфортно да посетят уеб страницата на компанията за онлайн заеми, където да заявят мечтаната от тях сума на преференциални условия и с спомагателни отстъпки.
„ Огромният интерес към стикерите „ Стига нелепости “ и нашия обществен акаунт са доказателство, че съумяваме да създадем връзка на прелъстителен за потребителите език. Планираме напълно скоро да предложим този канал и на клиентите ни в Македония, където имаме вяра, че още веднъж ще реализираме впечатляващи резултати. Чрез основни партньорства с софтуерни колоси като,Viber, ще продължаваме да надскачаме упованията на потребителите и да предлагаме бърз и елементарен достъп до услугите на компанията “, сподели господин Янков, изпълнителен шеф на компанията.
В обществения си акаунт Credissimo България, компанията предлага потребна информация като препоръки за създаване на положителни финансови привички, хрумвания по какъв начин да пестим пари без това да тежи на фамилния бюджет, забавни истории на сполучливи българи, както и настояща информация за своите артикули и услуги.
В края на предходната година, Credissimo показа първия чатбот в света за заявяване на заем във Фейсбук Messenger, създаден от екипа на компанията. Съвсем скоро се чака сдружението да предложи своя чатбот SIMO и на потребителите на Viber. Чрез него почитателите на Credissimo ще могат да заявят заем благодарение на виртуален помощник. Процесът ще е доста по-бърз, по-удобен и по-достъпен от други обичайни форми на кандидатстване.
Публичният акаунт на Credissimo е следващият обществен профил на компанията, който добавя мощното онлайн наличие на ФинТек водача в обществените мрежи. Официалната Фейсбук страница на компанията, съумя да се трансформира в най-голямата финансова страница в България с над 160 000 фена, а Instagram акаунтът на сдружението наброява над 2 300 почитатели, с което се явява най-следваният профил в платформата, изпреварващ даже обичайните банкови институции.
Станете и вие част от обществения акаунт на компанията, както и не пропускайте да свалите безплатния стикер пакет „ Стига нелепости “ тук.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР