София. Чудесен начин да завършим кампанията е засаждането на дървета.

...
София. Чудесен начин да завършим кампанията е засаждането на дървета.
Коментари Харесай

Лидерът на БСП - София Калоян Паргов: Чудесен начин да завършим кампанията е засаждането на дървета

София. Чудесен метод да приключим акцията е засаждането на дървета. Кампания, в която заложихме на съзиданието, новото начало и смяната в името на просперитета и по-добрия утринен ден на България, сподели водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов. Той и заместник-председателят на Градския съвет на партията Иван Таков участваха в засаждането на 4 липови фиданки в парк „ Възраждане “. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия - София .

Същата акция бе извършена и в останалите региони на 24 МИР. В самодейността се включиха лидерът на листата Георги Свиленски, претендентите за народни представители, както и районните ръководители и градското управление. Тя се организира по концепция на претендента за депутат Янко Янков.

„ Важно е да се остави диря и тя да е позитивна. Да се усеща грижата за хората. Затова ми хрумна концепцията да засадим във всеки един от последните два дни от акцията по 4 български липи в 4 региона на 24 МИР “, показа Янков.
Числото 4 подхожда на номера в бюлетината, с което „ Българска социалистическа партия за България “ ще се яви на парламентарните избори на 4 април.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР