София. БСП не може да саботира съставянето на ново правителство.

...
София. БСП не може да саботира съставянето на ново правителство.
Коментари Харесай

Петър Витанов, евродепутат: БСП не може да саботира съставянето на ново правителство

София. Българска социалистическа партия не може да саботира съставянето на ново държавно управление. Това сподели в предаването „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ Петър Витанов, началник на делегацията на Българска социалистическа партия в Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Екологичен потенциал, член на Националния съвет на партията и на Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на кандидатпрезидентската двойка Румен Радев-Илияна Йотова. Според Петър Витанов страната ни има нужда от ново постоянно държавно управление.

„ Партията би следвало да поддържа основаването на ново държавно управление и би трябвало да е доста ясно позиционирана в тези диалози “, добави още Витанов.

Петър Витанов разяснява и нуждата от заслужен и прям диалог в партията след незадоволителните резултати на парламентарните избори. Бъдещето на Българска социалистическа партия зависи от явен и деятелен политически профил с ново водачество, сподели още той.

Витанов съобщи, че тематиките за диалог в Българска социалистическа партия не би трябвало да бъдат ориентирани само и единствено към най-възрастните, а би трябвало да се организират диалози по тематики, които могат да привлекат младите, с цел да останат в страната.

Цоня СЪБЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР