София. БСП алармира, че управляващите раздават пари под масата на

...
София. БСП алармира, че управляващите раздават пари под масата на
Коментари Харесай

БСП алармира, че управляващите раздават пари под масата на свои хора

София. Българска социалистическа партия сигнализира, че ръководещите раздават пари под масата на свои хора. Това разгласи по време на брифинг в централата на партията кметът на Дряново и член на Изпълнителното бюро на партията Трифон Панчев, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус "

Панчев обърна внимание, че две седмици преди изборите ръководещите раздават пари под масата на свои хора. " Причината за днешния брифинг е следващото разпределяне на държавни средтва под масата на мрачно от страна на държавното управление на ГЕРБ и техните съдружните сътрудници. Става дума за предприятието за ръководството на дейностите по запазване на околната среда - по-известно като ПУДОС. Председател на УС е министър Емил Димитров. В началото на тази седмица с учудване установихме, че въпросното дружество е отворило за събиране планове, свързани с общини във ВиК бранша. СТава дума за пречиствателни станции, водопроводи, канализации и различен вид уреди. Срокът за кандидатстване е от понеделник до петък. В рамките на 5 дни всички общини, които имат подготвени планове могат да аплайват за въпросните уреди. Списъкът с документи, които би трябвало да се приложат е две страници ", съобщи още той. Според него е необичайно, че тази информация се появява в границите на тази седмица.

От Българска социалистическа партия желаеха реакцията и на НСОРБ и дефинираха като неприемливо раздаването на десетки милиони по този подозрителен метод.

Деница КИТАНОВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР