София. България има огромни основания за надежда. Това каза съпредседателят

...
София. България има огромни основания за надежда. Това каза съпредседателят
Коментари Харесай

Христо Иванов, Демократична България: България има огромни основания за надежда

София. България има големи учредения за вяра. Това сподели съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов в декларация от името на група, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . " Бяха казани доста неща за провокациите, пред които сме изправени. За рецесиите, за компликациите. Аз желая да кажа няколко думи за вярата. В края на тази година, изпълнена с толкоз доста турбуленции и рецесии, провокации и обрати, стигаме до миг, в който можем да си позволим в действителност да приказваме за вяра ", съобщи още Христо Иванов.

По думите му хората са огромни, колкото са огромни техните очаквания.
Според него в България би трябвало да има правораздаване, на което всеки български жител може да се опре. " Мисля, че има вяра, че този път, ще успеем да го създадем това ", сподели още съпредседателят на " Демократична България ".

Христо Иванов съобщи, че въвеждането на електронно ръководство, ще бъде различен приоритет за " Демократична България ". " Ние ще имаме принос в опазването на българското естествено благосъстояние по метод, по който това до момента не се е случвало ", съобщи още Христо Иванов. Той уточни, че " Демократична България " ще продължат да работят за българите в чужбина.

Христо Иванов разяснява и рецесията от ковид. По думите му децата би трябвало да се върнат в учебно заведение. Христо Иванов уточни, че е нужна рационализация в българската просвета и обучение.

Той разяснява и тематиката за Северна Македония.
" Ние би трябвало да защитим българския интерес, българската история и дружно да станем членове в общо европейско семейство.

Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР