София. Авторитетното издание Политико (Politico) публикува класация, която поставя българския

...
София. Авторитетното издание Политико (Politico) публикува класация, която поставя българския
Коментари Харесай

Politico нареди Ева Майдел сред най-влиятелните лидери на мнение в социалните мрежи в Брюксел

София. Авторитетното издание Политико (Politico) разгласява ранглиста, която слага българския евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел измежду 20-те най-влиятелните водачи на мнение в обществените мрежи в европейските институции в Брюксел. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Тя е и единственият евродепутат от България, който попада в класацията. Освен това Политико показва Майдел за най-влиятелен български евродепутат в Туитър, отчитайки нейните сътрудници, които са ѝ почитатели.
Ева Майдел е на пето място по въздействие в обществената мрежа измежду всички 182 евродепутати от групата на Европейската национална партия. В топ 5 са ръководителят на групата на ЕНП Манфред Вебер, някогашните ръководители на Европарламента Антонио Таяни и Йежи Бузек, а в топ 20 са и няколко някогашни еврокомисари и ръководители на парламентарни групи.
Класацията на Политико се базира на разбор на данни от обществените мрежи на всички 629 евродепутати, които имат профили. Ева Майдел има 25 000 почитатели във „ Facebook “ и близо 13 000 в „ Туитър “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР