София. Ако имаме предсрочни избори, президентът може да си провали

...
София. Ако имаме предсрочни избори, президентът може да си провали
Коментари Харесай

Министър Емил Димитров: Ако имаме предсрочни избори, президентът може да си провали предизборната кампания, ако не намери вярното решение за служебен кабинет

София. Ако имаме предварителни избори, президентът може да си провали предизборната акция, в случай че не откри вярното решение за длъжностен кабинет. Това сподели министърът на околната среда и водите Емил Димитров в предаването „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия . „ Когато се вършат политически изявления, с цел да се харесаш на хората, намерения какво правиш в интернационален проект и че гониш вложители. В политически проект всички са спечелили след изборите, само че един победи за 5-ти път. Картата е оцветена цялата в ГЕРБ. Всеки се пробва да прави някакви обединения. Да подкрепиш стратегия и нещо, което си заслужава, всеки може “, уточни Димитров.

„ Ако имаме предварителни избори, цялата отговорност, която носи министър председателят, ще отиде при президента. Властта върви с отговорността. „ Блазе му “ на президента, в случай че тръгнем със длъжностен кабинет. Трябва да се направи стремително кабинет и той би трябвало да работи два пъти по-добре от естествен кабинет, с цел да не кажат хората, че работи неприятно. Може да си провали предизборната акция за президент, в случай че не откри вярното решение за длъжностен кабинет. Тези 3 месеца ще рефлектират върху него след 6 месеца. Цялата му отговорност, която носи, ще е за това, което ще сформира като кабинет и всичко ще се написа на неговия тил “, съобщи той.

„ Избирателят не е отговорен. Приемам избора на хората. Коалиционното държавно управление би трябвало да има ясна стратегия. Не виждам по какъв начин от 6 стратегии ще се направи една. Не знам по какъв начин ще стане това, като още от в този момент те поставят непреодолими загради. По време на избори и след тях не би трябвало да се споделя нещо допълнително, тъй като след това не могат да се върнат обратно “, добави той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР