София. Адмирирайки целта Ви да бъдете чути и отразени, ние

...
София. Адмирирайки целта Ви да бъдете чути и отразени, ние
Коментари Харесай

АБВ-Младежи до младежките обединения в БСП и ГЕРБ: Адмирирайки целта Ви да бъдете чути и отразени, ние ще се опитаме да припомним каузите, зад които май трябваше да стоят Вашите писма

София. Адмирирайки задачата Ви да бъдете чути и отразени, ние ще се опитаме да напомним идеите, зад които май трябваше да стоят Вашите писма. Това се показва в позиция на АБВ-Младежи за действителните провокации пред младежите в България, изпратена от пресцентъра на партията .
Агенция " Фокус " разгласява цялостния текст на позицията без редакторска интервенция:
„ ДО: МО в Българска социалистическа партия и МГЕРБ
Уважаеми създатели на Отворени писма,
Адмирирайки задачата Ви да бъдете чути и отразени, ние от АБВ-Младежи ще се опитаме да напомним идеите, зад които май трябваше да стоят Вашите писма. Основна задача на всяка една младежка политическа организация е да сложи проблемите на младежите на дневен ред и да помогне в разрешаването им, като „ облече ” в съответни решения труда и концепциите на младежите, които е обединила. Може би е време да си напомним някои от главните проблеми на младежите у нас, а точно неравноправие в приходите, дискриминация, беднотия, предпазване на българщината, липса на бистрота в дейностите на държавното управление, некачествено обучение и липса на стопански благоприятни условия в родния край.
Според Организация на обединените нации тъкмо в 14:07 ч. на 29.06.2018 година популацията на Родината ни е станало 6 999 999 души. Преди няколко месеца пък Българска академия на науките разгласи, че до 2040 година към 25% от българското население ще изчезне. Точно поради всички гореописани проблеми АБВ-Младежи стартирахме още преди година дълготрайна национална акция под надпис „ Оставам в България ”. Целта ни е младежите да имат предпочитание да останат у нас, като им се предложи действителна опция за реализация, смислена претовареност, работа, която да ги удовлетворява интелектуално и материално. Искрено се радваме, като виждаме по какъв начин и други политически организации, измежду които и вие, подхващат разнообразни начинания под нашия слоган и по образеца на акцията ни.
Активните младежи в страната са извънредно малко. Значителна част от тях обаче са членове на младежките политически организации, а едни от най-големите сте точно Вие - МО в Българска социалистическа партия и МГЕРБ. Затова и ние от АБВ-Младежи показваме учудването си, че вместо като виновни и дейни младежи да станете както в границите на Вашите партии, по този начин и най-много измежду връстниците си и да говорите намерено за изгубването на българската нация, Вие за жалост влизате в евтина махленска битка един с различен.
В края на 2017 година като част от акцията ни „ Оставам в България " АБВ-Младежи организирахме футболен шампионат под надслова „ Спортът сплотява ”, който събра в една зала 6 от най-големите юношески политически организации в страната. С него всички ние показахме, че политическият спорт не е опълчване. Той е екипна игра, когато сме обединени от общи цели и че ние сме поколението, което има капацитет да покаже нов морал в политиката. Подписаната при започване на годината Харта за ролята на младите в битката против насилието, експанзията и езика на ненавист е нашият ангажимент да поставяме систематични старания за възпитаване у подрастващите на обществени умения и настройки, които не позволяват принуждение във взаимоотношенията. Затова и в този момент си разрешаваме да Ви напомним, уважаеми другари, че нашите общи цели са да променим обществото и да убедим младите да останат в България. Вярваме, че дружно ще успеем! ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР