София, 24.01.2023 г. - Водещата верига хипермаркети за дома и

...
София, 24.01.2023 г. - Водещата верига хипермаркети за дома и
Коментари Харесай

По-евтин ток за дома с продукти за соларни системи от Практикер

София, 24.01.2023 година - Водещата верига хипермаркети за дома и градината добави богатия подбор от артикули, които предлага, с фотоволтаични панели, инвертори, акумулатори и аксесоари за монтаж. Като водач на пазара в бранш „ Направи си самичък “, компанията непрекъснато усилва портфолиото си от артикули, с цел да удовлетвори потребностите на своите клиенти.

Макар и с нетипично за сезона време, зимата е тук и припомня за себе си с по-високите сметки за електричество и отопление, по тази причина в този момент е точният миг да помислим по какъв начин да понижим разноските си.
-->
А какво по-добро решение от слънчеви системи, преобразуващи слънчевата светлина в електрическа сила, нужна за ежедневните ни битови потребности.

В интервала 20.01-09.02.2023 година, клиентите на Практикер могат се възползват от атрактивни модели и условия за покупка на фотоволтаични панели, инвертори, акумулатори и аксесоари за монтаж. Потребителите могат да изберат от:

в три мощности на супер цена 65 стотинки за 1W (ват);

с WI-FI  модул - 5 или 6kW;

 5 или 10kWh.

Продуктите за слънчеви системи могат да бъдат закупени на погашение без оскъпяване в обектите на веригата*.  

Видеолукс Холдинг, сплотяващ Практикер и Технополис, е измежду първите компании в страната, които сами генерират нужната електрическа енергия за комерсиалните си обекти чрез слънчеви системи, конфигурирани на покривите на постройките. С инсталирани над 40 фотоволтаични системи, за миналата 2022 година, с мощ от 5900 kWp са обезпечени 27% лично произвеждане на електрическа енергия. В идващите 18 месеца Видеолукс Холдинг възнамерява утрояването на генерираната от слънчевата система мощ. Чиста сила, която спомага за опазването на околната среда и обезпечава едно по-добро бъдеще за нашите деца.

Грижата за хората и средата, в която живеем ще продължава да бъде задача за компанията, която не стопира да влага и развива начинания изменящи образа на света към нас.

*На погашение на 10 или 20 равни вноски без  оскъпяване. Първата вноска е платима на касата на Практикер сега на покупката, а останалите 9 или 19 се финансират с заем от УниКредит Кънсюмър Файненсинг. ГЛП %, ГПР 0%, такси 0 лв..  Валидност от 20.01. до 09.02.2023 година Пълните условия можете да научите в комерсиалните обекти на  Практикер.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР