София, 18 май 2021 г. - Популярният актьор и телевизионен

...
София, 18 май 2021 г. - Популярният актьор и телевизионен
Коментари Харесай

Димитър Рачков и Христо Стоичков спазиха обещанието си

София, 18 май 2021 година - Популярният артист и ефирен водещ Димитър Рачков и най-успешният български футболист на всички времена Христо Стоичков са играчи, които не играят на дребно в новата рекламна акция на WINBET, Sometimes WINBET .

По-малко от месец откакто в " Забраненото шоу на Рачков " футболната легенда и телевизионната звезда взеха решение " да създадат нещо дружно ", първият резултат от взаимната им работа към този момент е реалност. Зрителите на най-гледаните български телевизионни канали към този момент могат да видят новия рекламен клип на WINBET. Клипът може да бъде забелязан и онлайн във фейсбук страницата на WINBET , както и в YouTube канала на кoмпанията.

Екшън с непредвиден поврат. Драма с изискан комизъм. Комедия със скрити послания. Рекламата на WINBET е всичко това, като събира лукса и риска, живота на високи обороти, красивите девойки и несъмнено - същинското развлечение от играта. Димитър Рачков влиза в чужд за него облик - този на скришен сътрудник с каменно изражение на лицето, който претърпява ред от инциденти и дава всичко от себе си, с цел да отбрани от похитители наличието на тайнствен колет и заобикаля заложените клопки, на които " не им е в този момент моментът ". А Христо Стоичков извършва обичана за всички ни роля -ролята на самия себе си. Камата изрича паметната си имитация Sometimes WIN. Но вместо sometimes люн, отговорът на Рачков е " BET ".

Впечатляващото като сюжет, постановка, осъществяване и мащаб на резултатите видео е снимано от рекламна организация Brigada&Co. с режисьор Кирил Киров - Кико и изобретателен шеф Илиян Любомиров.

Димитър Рачков и Христо Стоичков са и лицата в основните визии на акцията Sometimes WINBET, които към този момент могат да бъдат видени на всички места в страната, както и онлайн и ще бъдат част от още бъдещи начинания и интензивности на водещият български гейминг оператор.
 Голямата MINI <a href=бонус игра на WINBET излъчи първите си спечелили " >
Голямата MINI бонус игра на WINBET излъчи първите си спечелили

Чисто нов MINI Cooper COUNTRYMAN и три солидни парични награди откриха своите притежатели

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР