София – Европейска столица на спорта съобщи, че фотографията на

...
София – Европейска столица на спорта съобщи, че фотографията на
Коментари Харесай

Фотография на Бойко Борисов като футболист няма да участва на изложбата Спортът в София през годините

" София – Европейска столица на спорта " заяви, че фотографията на премиера Бойко Борисов няма да взе участие в изложбата " Спортът в София през годините " поради политически спекулации и нападки.
Изложбата е авторска на известния състезателен фотограф Иван Йочев. Той е упорствал за включването на фотографията, тъй като е от огромно благотворително събитие, провело се в София през 2011 за обезпечаване на образованието на деца, лишени от наставнически грижи в спортни учебни заведения, оповестена е в международни организации и издания .
Йочев е един от най-популярните спортни фотографи, чиито работи са пред очите ни през последните 28 години. Работил е за " 24 часа ", " 7 дни спорт ", " Спортал ", негови фотографии неведнъж са оповестени в международни организации и издания.
" Нека да се обединим за концепцията да развиваме спорта в града ни, както го вършим през последните години, а не да се разделяме по партийна принадлежност. Спортът няма цвят. Заповядайте на откриването на изложбата " СПОРТЪТ В СОФИЯ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ", което ще се състои във вторник, 2 юни, в 12:30 часа в градинката пред НДК до паметника с лъвчето при алеята на входа откъм Кравай.
На събитието ще участват легендите на българския спорт Стефка Костадинова, Ваня Гешева, Здравка Йорданова, Йорданка Благоева, Петкана Макавеева, Васил Етрополски, Димитър Пенев, трите надарени девойки - лица на " София – евростолица на спорта " Християна Тодорова, Александра Фейгин и Йоана Илиева и др.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР