Софи Маринова окончателно отмени сватбата на сина си Лоренцо. Наследникът

...
Софи Маринова окончателно отмени сватбата на сина си Лоренцо. Наследникът
Коментари Харесай

Софи Маринова отмени сватбата на Лоренцо с „нечестната” Мария

Софи Маринова дефинитивно анулира сватбата на сина си Лоренцо . Наследникът на ромската перла щеше да се дами в края на ноември за комшийката си от Етрополе Мария, само че майка му се издаде, че няма да има венчавка. Тумба-лумбата трябваше да се състои на 25 ноември, последната събота от месеца, само че от настоящия график с участия на Софка излиза наяве, че този ден тя ще пее в Сандански.
Най-вероятната причина за анулираната женитба е кончината на бащата на етрополската легенда. Той си отиде на 9 септември. Звездата заяви трагичната новина през обществените мрежи и спря всичките си планувани концерти за повече от месец напред. Колоритната певица съблюдава траура от 40 дни и се върна на сцената на 20 октомври. Софка е измежду най-канените по участия певици, излиза наяве от графика й . От 20 октомври до 25 ноември гласовитата фолк изпълнителка ще има 27 участия. В момента хонорарът на ромката е твърдо 8000 лв.. Изчисленията демонстрират, че от участията си този месец тя ще забогатее с най-малко 216 000 лв., като в тези пари не са включени великодушните бакшиши, които получава Маринова.

На 25 ноември, когато трябваше да е сватбата на единствения наследник на етрополската легенда, тя ще извие глас в Сандански. Едва ли Софка няма да участва на венчавката на отрочето си, по-скоро бракът е отсрочен за идната година, когато ще е минало повече време от кончината на таткото на Софи - Марин.

През пролетта ромската звезда подвигна доста гръмък и безценен годеж на сина си Лоренцо. Още в разгара на лятото се появиха клюки, че дуетната половинка на Слави Трифонов е развалила венчавката, тъй като цялата рода на Софка е разочарована от кандидат-снахата. Ромската перла обяснила, че избраницата на сина й търсела единствено парите му и това довело до скандалната разлъка. Ромката не одобрявала и това, че булката не била девствена, каквото е условието в техния етнос. До ушите й достигнали смущаващи клюки за нейни афери с лихвар от „ Факултета ” и ромски предприемач, търгуващ със скрап. Певицата била гневна, щом научила какви ги е правила бъдещата младоженка. Все още не е ясно дали венчавката е развалена поради отрицание на кандидат-снахата, или поради гибелта на дядо Марин.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР