Софи Маринова изпя “Стари рани за първия танц по време

...
Софи Маринова изпя “Стари рани за първия танц по време
Коментари Харесай

Софка пя със златен микрофон на годежа на Лоренцо

Софи Маринова изпя “Стари рани ” за първия танц по време на тържеството за годежа на сина си Лоренцо и избраницата му Мария.

Пищната забава мина на няколко местоположения, като стартира от Етрополе в фамилията на Софи, след което в дома на момичето, какъвто е обичаят – да се желае булката. Целият обред е гарниран с нужната почерпка – хапки с всевъзможни вкуснотии и искрящи напитки.

През цялото време Софи Маринова е непроменяемо със своя златен микрофон и озвучава с благословии и песни празника на младите. Младата младоженка се появява пред гостите с екстравагантна дизайнерска алена рокля с пера. По-късно в заведението към този момент е пременена в изтънчен тоалет в черно и златисто. Лоренцо е решен в грациозен черен костюм и алена папийонка.



Софи Маринова свети в златиста рокля с ориенталски детайли. В ресторанта също е в центъра на вниманието и още веднъж запява обичани свои песни. Сред специфичните посетители е и Преслава, която също не се пести и поздравява бъдещото семейство. Веселбата е на макс с родственици, другари и сътрудници на Софи Маринова.

" Първите фотоси на цялото ни щастливо семейство. Благодаря на Бог, че ми изпрати тъкмо тези прелестни сватове, да се сродим да оженим децата си и да се радваме на щастието им!????
Това е всичко, за което съм мечтала - да видя Лоренцо същински благополучен! Да са ни живи и здрави, щастливи и все по този начин влюбени! Обичаме ви, деца наши! " - написа разчувстваната Софи.

Видео:
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР