Софи Маринова е жестоко обидена след като стана обект на

...
Софи Маринова е жестоко обидена след като стана обект на
Коментари Харесай

Софи Маринова стана обект на подигравки от свои колеги: Чувствам се обидена!

Софи Маринова е грубо афектирана откакто стана обект на насмешки и интриги. Все още не излиза наяве кой спри в основата на този скандал, само че певицата си разреши да напише мнението си по въпроса в профила си в Инстаграм. 

" Здравейте, скъпи мои другари. Искам да кажа няколко неща на тези, който се вършат че ме обичат и боготворят. Бих желала да ги помоля да престанат да си вършат реклама, до момента в който се подиграват с моя облик. Нямам нищо срещу никого, само че не считам, че е редно да бъда обект на насмешки и то изключително от мои сътрудници! Моля ви най-сърдечно да не се ровите в персоналния ми живот и семейство ми и не замесвайте синът ми във вашите скечове и интриги! Дали Лоренцо е мой наследник, е нелепа смешка. Поне измислете нещо по-оригинално.

Известно е на всички, че аз в никакъв случай не съм си разрешавала да разисквам някой сътрудник, или да давам мнение за даден план или ария. Уверявам ви също по този начин, че постоянно съм мразела клюките и интригите без значение за кой се отнася, както и не разрешавам някой да приказва пред мен за други! Знаете, че съм доста необятно скроен човек, само че всичко си има граници! Чувствам се афектирана! "

Това разгласи изненадващо Софи преди минути, без да даде детайлности какъв скеч има поради. Очевидно нейни сътрудници са я наскърбили със смехории за нея и сина й Лоренцо, който е огромната й горделивост.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР