Соченият за сериен убиец Михаил Лещарски, известен още като Пещерния

...
Соченият за сериен убиец Михаил Лещарски, известен още като Пещерния
Коментари Харесай

Пещерния човек призна за още убийства

Соченият за сериен палач Михаил Лещарски, прочут още като Пещерния човек, около пребиваването си в пещерите във Врачанския балкан, където укривайки се от полицията, с цел да оцелява се е прехранвал даже с прилепи, направи шокиращи самопризнания за дейностите си до момента.

Въпреки подозренията, че Лещарски, който е насилвал личната си майка и е прекарал десетилетия зад решетките за разнообразни закононарушения, е направил куп други грабежи и убийства, той бе наказан на пожизнен затвор единствено за едно от тях.

Става дума за жестокото ритуално ликвидиране на 59-годишната Елена Томова, която през 2009 година, откакто подслонила чудовището е открита във вилата ѝ в софийското село Владо Тричков с отрязана дясна гърда и издълбан кръст сред очите.

Само че някогашният началник на престъпните психолози у нас Тодор Тодоров влезе още веднъж в директен контакт с Лещарски след 7-годишна пауза, когато по думите му поради глупави дейности надзорник, килърът затворил устата си в миг, в който щял да опише за още доста неразкрити от следователите убийства.

При новата среща сред двамата в предаването „ Ничия земя “ по Нова ТВ серийният палач, който бил насилван от татко си като дребен, се отпусна и десетилетие след присъдата си реши въпреки всичко да направи нови разкрития, в това число за първото си ликвидиране, което се случило в далечната 1999 година Тогава Лещарски пребил до гибел жена, откакто се напил.

„ Не помня, може и да съм я изнасилил “, призна Пещерния човек, който твърди, че дейностите му са предизвикани от сбърканата система в страната ни, на която станал жертва още като дете. И не скри, че когато пребие човек, „ просто му олеква “.

Самият палач си спомни, че преди близо 10 години се обърнал към топ престъпния психолог тогава с думите: „ Ако попаднеш на различен като мен, стой го в точния момент преди да е направил още доста пакости! “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР