Соченият за контрабандист Никола Николов-Паскал не е бил задържан при

...
Соченият за контрабандист Никола Николов-Паскал не е бил задържан при
Коментари Харесай

Соченият за крупен контрабандист Паскал в крайна сметка не бил открит и не бил задържан

Соченият за контрабандист Никола Николов-Паскал не е бил арестуван при акцията на ДАНС и Комисията за противопоставяне на корупцията, а се търси. Това оповестява Nova TV като се базира на свои източници.

На 4 април стана ясно, че при акцията в Агенция „ Митници “ шефът на Агенция " Митници " Петя Банкова е била, откакто ѝ е повдигнато обвиняване за присъединяване в проведена незаконна група, оповестява нейната адвокатка.

Предполагаемото закононарушение, за което прокуратурата ще я проверява, е " търговия с въздействие, контрабанда и подкупи ". Заедно с нея са упрекнати още трима души, които съгласно отбраната на Банкова тя не познава.

От Софийската градска прокуратура оповестиха единствено буквите на арестуваните - Н. Н., М. Д., С. Д. и П. Б. Според информация на " 24 часа ", първият от тях е Николай Николов-Паскал, който е " апетитен за огромен контрабандист ".

Според източниците на Nova TV в действителност Паскал не е бил открит на адресите му по време на акцията на Държавна организация " Национална сигурност " (ДАНС) и Комисията за противопоставяне на корупцията и той е бил разгласен за търсене, твърди медията. Като обвиняването му е повдигнато задочно.

Според информация на bTV последно е било известно, че Николай Николов – Паскал живее в Гърция.

Самата Петя Банкова съобщи след акцията в Агенция " Митници ", че не познава въпросния Паскал.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР