Собствено ВиК предприятие си направил жител на Лом, след като

...
Собствено ВиК предприятие си направил жител на Лом, след като
Коментари Харесай

Разкриха частно ВиК в Лом, мъж продавал вода на съседите си

Собствено ВиК дружество си направил гражданин на Лом, откакто свързал непозволено общо 10 парцела към водоснабдителната система. За задачата той построил водопровод с дължина 500 метра в кв. " Хумата ", посредством който снабдявал съседите си с вода. Срещу услугата съобразителния извършител получавал възнаграждение.

След получен сигнал незабавно е планувана профилирана полицейска интервенция, при която чиновници на районно управление (на МВР) Лом, бранш „ Специални тактически дейности “ при ОДМВР Монтана и монтанско водоснабдително сдружение направили инспекция по десния бряг на река Лом. Той попада в землището на квартал „ Хумата “ в крайдунавския град.

Там те откриват инсталацията в частен дом в квартала, населяван от 45-годишен гражданин, съобщи Българска телеграфна агенция. Той освен осигурявал питейна вода за населявания от него парцел, само че и за още 9 прилежащи парцела в същия квартал, за което получавал възнаграждение от жителите. Прекъснато е зареждането с питейна вода на всичи, които са нарушили закона и следва да се наложат наказания.

По случая е осъществен оглед на местопроизшествието и формирано досъдебно произвеждане. Намерени и конфискувани са материални доказателства, снети са сведения от голям брой лица, съпричастни към случая.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР