Собствениците на компанията за онлайн залози efbet Цветомир Найденов, който

...
Собствениците на компанията за онлайн залози efbet Цветомир Найденов, който
Коментари Харесай

Собствениците на efbet разказват за големите си амбиции пред Форбс

Собствениците на компанията за онлайн залози efbet Цветомир Найденов, който е главен спонсор на ЦСКА 1948, и брат му Боян Найденов блестнаха в международно известното списание за бизнес и финанси Форбс. Там те описват за последния си план – нова платформа за онлайн залагания, която чакат да ги изстреля измежду най-хубавите в сектора, освен в Европа, само че и в света. " Сега коинвестираме дружно с една компания от IT бранша - deVRealm, с цел да създадем платформа на международно равнище в нашата област както за бетинг, по този начин и за всички останали типове онлаин хазарт”, стартира описа си Цветомир Наиденов. Планът е до март – април 2020 година платформата да се пусне в деиствие. Двамата считат, че софтуерно ще бъдат измежду първите три компании в света след въвеждането й в употреба.
 Както е известно, еfbet е една от фирмите, които поддържат извънредно интензивно българския спорт. " Ние сме пионерите в тази област. Първи започнахме по този начин масирано да влагаме в спорт в страната ", споделя Цветомир Наиденов и добавя, че с брат му са някогашни спортисти и за тях е доста значимо да оказват помощ на други спортисти. Подкрепят над 150 тима от спортовете футбол, баскетбол, волеибол. Сред тях е осемкратният първенец на България Лудогорец, само че огромна част от тези тимове са аматьорски – от пета и
четвърта лига във футбола, тимове по минифутбол. От тази година футболната лига на България също е спонсорирана от тях.  Efbet продължава тактиката си за разширение посредством лиценз в Италия По същия метод влагат и в баскетбола и волеибола – от наи-ниското до наи-високото равнище. Генерален спонсор са на волеиболното състезание, на Българската федерация по баскетбол, на федерацията по бокс. Подкрепят и много самостоятелни спортисти от всевъзможни дисциплини. Около 25 млн. лева на година са средствата, които отделят за тази деиност. Сред бъдещите им проекти са да спонсорират и тимове от други европеиски шампионати като естествено продължение на маркетинг тактиката на компанията.
Цялото изявление може да прочетете в българската версия на декемврийското издание на списание Форбс.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР