Собствениците на жилища са бесни на мързеливите“ ученици от шести

...
Собствениците на жилища са бесни на мързеливите“ ученици от шести
Коментари Харесай

Избухват войни за паркиране между собственици на жилища в предградията и „мързеливи“ шестокласници в тих град в Обединеното кралство

Собствениците на жилища са гневни на „ мързеливите “ възпитаници от шести клас, които паркират колите си на жилищни улици и пред къщи наоколо до техния лицей.

Някои поданици са оставили неприятни бележки върху колите, с цел да обезсърчат новоквалифицираните водачи да паркират покрай парцелите им в и към Chantry, Ипсуич, който е покрай лицей за шести клас.

Но доста от почти 2000 студенти в One Sixth Form College избират да карат, вместо да вземат рейса, а когато паркингът на големия лицей е цялостен, колите са паркирани на тротоари и пътища към него, от време на време блокирайки алеите.

Един локален сподели: „ В жилищните региони в радиус от една миля от учебното заведение се сблъсквате с този тип паркиране. Учениците заемат някои от доста лимитираните места, които имаме за гости, семейство, другари или служащи. Ние плащаме, с цел да живеем там и не можем да накараме никого да ни посети, тъй като нямаме място за тях.

„ Те паркират на тревни ръбове, които би трябвало да бъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР