Собствениците на жилища, които са закупили новопостроени имоти, които са

...
Собствениците на жилища, които са закупили новопостроени имоти, които са
Коментари Харесай

Собственици на жилища, хванати в капан на домове за £400 000, изпълнени с проблеми, след като предприемачът фалира

Собствениците на жилища, които са закупили новопостроени парцели, които са останали незавършени заради банкрутиралия бизнесмен, остават в капан в домове, изпълнени с проблеми.

Разработчикът Stewart Milne Homes, виновен за няколко жилищни плана в северозападната част на страната, се срина през януари, оставяйки стотици клиенти в потрес. Собствениците на жилища в този момент се питат дали грешките в домовете им, в това число напукани стени и протекли прозорци, в миналото ще бъдат отстранени.

Те също по този начин се притесняват, че продължаващите проблеми доста ще понижат цената на новите им домове, оставяйки ги в неволя капан на негативния капитал - до момента в който те нетърпеливо чакат да схванат кой ще приключи цялата незавършена работа. Насър Мурца, покупател от Престън, сподели, че „ стресът е необикновен “, откакто откри проблеми на стойност £135 000 в парцела си.

57-годишният държавен чиновник и брачната половинка му Масума Мурца, 56, чиновник на AA, купиха дома си в комплекса Broughton Park за £400 9...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР